Ju fler det är som kämpar för sin rätt, ju snabbare tar politikerna detta problem på allvar !

Kommentar 27 April, 17:54
Medborgarna i detta land borde bli informerade om
hur rättslös man är om man tänker starta och driva ett eget företag. Det sägs ju ständigt i media om hur viktigt det är med nya företag. Jag själv sa upp mig från en anställning med bra lön och trygghet. Ett tillfälle dök upp att förverkliga min dröm, att starta en egen bilverkstad, jag körde igång. Nu,några år senare har skatteverket gett sig på mig!
Mitt mål har varit att sköta företaget rätt från början.
Jag vill ju bygga upp mitt företag och nyanställa, jag var på god väg, men icke, skatteveket har bestämt sig redan från början att jag är en skurk, jag svarar på deras frågor men nej det kallar dom för "efterhandskonstruktion" eller att man inte är "trovärdig", det jag säger till dom är 100% sant, men som sagt skatteverket har ju redan bestämt sig. Skatteveket behöver ju inte bevisa ett dugg!
Jag vet inte om jag orkar bygga upp mitt företag nu
samtidigt som jag ska processa mot skatteveket.
Kanske lägger jag ner företaget och blir bidragstagare istället?
Min dröm om att starta ett eget företag blev istället en mardröm för mig och min familj!
____________________________________________________________

Man hoppas ständigt på att politikerna ska ta sitt ansvar och göra det lättare för företagare att starta eget. Genom att starta fler företag ökar arbetsmarknaden.
Det måste finnas ett sammarbete mellan politiker och skatteverket, skatteverket kan inte agera efter mallar utan måste agera efter situation och problem.
Om detta inte stoppas kommer medborgarnas förtroende för företagande att sjunka i dessa ärenden. Många företag ger upp som denna insändare, vilket är synd.
Men vem orkar stå på sig och kämpa? Det är inte många och det är heller inte många som har pengarna att kämpa för sin rätt.
Alla drabbade måste sammarbeta och försöka skapa förändring. Skattemedel behövs i vårt samhälle, eftersom vårt samhälle är uppbyggt så, med all rätt ska alla betala skatt. Men man ska också ha tillgång till att tjäna pengar i detta land, för det kan man i andra länder. Varför ska man inte kunna starta ett företag i sverige och bli rik? Vem kommer att starta företag i landet om man helatiden ska vara rädd för att göra det?

Nu har boken kommit

Boken går att beställa på www.efron.se eller Märsta Bok & Papper AB i Märsta centrum. Är du intresserad av att köpa den på någon annan bokhandel så går den att beställa på plats, bara att ange bokens namn eller Elias Melki så beställer bokhandeln boken till dig. Bokens pris är 295 kronor. Det är välinvesterade pengar, som ger dig en insikt i hur en av sveriges största myndigheter angriper medborgarna på ett sätt som man inte tror är sant. "Närmare maktens arrogans kan man inte komma"